Koulukaveritapaaminen Kouvolassa 6.9.2019

Syyskuun kuudentena 2019 oli jo perinteeksi muodostunut Kouvolan tyttölyseossa v. 1968 keskikoulunsa päättäneiden ja v. 1971 kirjoittaneiden ja heidän kanssaan osan aikaa yhtämatkaa kulkeneiden koulukaveritapaaminen Kouvolassa. Tapaaminen oli Pohjola-ravintolassa, jossa lounastimme. Ravintolan henkilökunnalta kuulimme, että kabinetistamme oli kuulunut raikuvaa naurua ja jatkuva puheensorina. Mikseipä olisi! Paikalla oli tällä kertaa myös ”uusia”, eli sellaisia, joita ei ollut tavattu vuosikymmeniin.

Ohjelmassa kuulimme Kirsi Lybeckin esityksen ”Muistatko vielä umpioinnin?”, joka palautti mieliimme muistorikkaat kotitaloustunnit. Ulla Tapola kertoi Tyttölyseon perinneyhdistyksen toiminnasta ja Arja Palo yhdistyksen nettisivujen synnystä. Merja Jattu-Wahlström kiirehti suoraan Helsingin junalta kertomaan uudesta kirjasta ”Cuplia kuusikymmenluvun virrasta”.

Kuva Tiia Koivula

Hauskaa oli! Tapaaminen jälleen vuonna 2020 syyskuun ensimmäisenä perjantaina.

60-luvun luokkakavereiden kohtaamisia: vasemmalla Liisa Karppinen s. Pullinen, Päivi Suurmäki s. Kousa, Hilkka ”Pipo” Piepponen, Eeva Korpela-Vehrenkamp ja Sirkku Mäkinen s. Kunttu. Kuva Arja Palo.
Ensimmäistä kertaa 50 vuoden jälkeen: oikealla Anja Puustinen s Kuisma ja Kirsi Lybeck aik Loikkanen. Kuva Ritva Sutinen.
Jutteluhetki: Ulla Tapola s. Tähtinen ja Tarja Metso s. Kajala. Taustalla Ritva Sutinen s. Palmu ja Marja Vesala s. Niilola. Kuva Arja Palo.